FAQ items aan het laden...

Huidverbeterende apparatuur

Ultrageluid

Door middel van hoge geluidstrillingen worden de diepere huidlagen bereikt en krijgen deze een zogenaamde micromassage. Tijdens een behandeling zorgt deze micromassage van ultrasone geluidsgolven voor een werkstof opname van 200% tot 2 dagen na de behandeling! In kuurverband zorgt deze behandeling naast een betere werkstof opname voor zichtbare huidversteviging, vermindering van roodheid bij couperose en bevordering van de huiddoorbloeding.

Deze behandeling is uitstekend te combineren met alle gezichtsbehandelingen, op deze manier kunt u uw huidtoestand optimaal verbeteren! Tevens kunt u thuis uw huid heerlijk verwennen met ampullen, deze zullen een betere werking hebben door een diepere opname in de huid.

± 10 minuten  15,00 tijdens behandeling
± 10 minuten   20,00 losse behandeling

Microdermabrasie

Een microdermabrasie behandeling is een intensieve peeling waarmee de bovenste huidlaag d.m.v. kristallen op een pijnloze manier wordt verwijderd. Het verwijdert dode huidcellen, stimuleert de doorbloeding en tevens de aanmaak van nieuwe cellen. De opnamecapaciteit van de huid voor werkstoffen en verzorgingspreparaten wordt vergroot. Na 1 behandeling merkt u al dat de huid een stralender en gezondere teint heeft. Voor een optimaal resultaat werken we in kuurbehandelingen en de juiste verzorging voor thuis is natuurlijk erg belangrijk. Microdermabrasie is zeer geschikt voor vale huiden, oppervlakkige pigmentvlekken, rokershuiden en als intensieve reiniging voor vrijwel ieder huidtype.

± 60 minuten  95,00
± 70 minuten  110,00 inclusief ultrageluid
Los in de behandeling  39,50

 

  6 behandelingen  484,50
  8 behandelingen  608,00
  10 behandelingen  712,50
  6 behandelingen  561,00 inclusief ultrageluid
  8 behandelingen  704,00 inclusief ultrageluid
  10 behandelingen  825,00 inclusief ultrageluid

T-away

De T-away is een apparaat waarmee snel, effectief en veilig huidoneffenheden kunnen worden verwijderd. Voorafgaand aan de behandeling houden we een intake gesprek waarin we het te behandelen gebied bekijken en de behandeling zelf bespreken. Aansluitend gaan we verder met het verwijderen van de huidoneffenheden met direct resultaat! Symptomen die kunnen worden behandeld met de T-away zijn onder andere couperose, steelwratjes, pigmentvlekken, bloedblaasjes en spider naevi.

per 5 minuten 26,00

Voorbeelden van T-away behandelingen.

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na