FAQ items aan het laden...

Extra’s tijdens de gezichtsbehandelingen

microdermabrasie

Een microdermabrasie behandeling is een intensieve peeling waarmee de bovenste huidlaag d.m.v. kristallen op een pijnloze manier wordt verwijderd. Het verwijdert dode huidcellen, stimuleert de doorbloeding en tevens de aanmaak van nieuwe cellen. De opnamecapaciteit van de huid voor werkstoffen en verzorgingspreparaten wordt vergroot. Na 1 behandeling merkt u al dat de huid een stralender en gezondere teint heeft. Voor een optimaal resultaat werken we in kuurbehandelingen en de juiste verzorging voor thuis is natuurlijk erg belangrijk. Microdermabrasie is zeer geschikt voor vale huiden, oppervlakkige pigmentvlekken, rokershuiden en als intensieve reiniging voor vrijwel ieder huidtype.

  39,95

ampullen crashkuur

Een ware boost voor uw huid voor extra hydratatie en bescherming. Eén ampul is 8 keer geconcentreerder dan een crème.

 
  29,00
   7,50 – (los ampul)

ultra comfort modelage masker

Het ultieme masker voor het verstrakken van de gezichtscontouren. Daarnaast opent het aangename warmte-effect de poriën en stimuleert deze de doorbloeding en stofwisseling van de huid.

  19,00

collageen vliesmasker

Dit masker verstevigd en hydrateert de huid door middel van collageen en hyaluronzuur.

  17,00

firming algae mask peel-off

Een verkoelend en hydraterend peel-off masker met algenextracten. Zeer geschikt voor een droge huid met elasticiteitsverlies.

  17,00

detoxifying clay mask peel-off

Geschikt voor de gemengde en onzuivere huid, het masker reguleert de talgproductie, heeft een anti-bacteriële werking en zorgt voor een hersteld, helder en zuiver huidbeeld.

  17,00

ultrasound

Door middel van hoge geluidstrillingen worden de diepere huidlagen bereikt en krijgen deze een zogenaamde micromassage. Tijdens een behandeling zorgt deze micromassage van ultrasone geluidsgolven voor een werkstof opname van 200% tot 2 dagen na de behandeling! In kuurverband zorgt deze behandeling naast een betere werkstof opname voor zichtbare huidversteviging, vermindering van roodheid bij couperose en bevordering van de huiddoorbloeding.

  16,00

bindweefselmassage

Bindweefselmassage activeert de celvernieuwing en verbetert de huidstructuur. Hierdoor krijgt de huid een betere doorbloeding, de huid wordt steviger en krijgt een jonger aanzien.

  12,50

ontharen

Epileren wenkbrauwen  11,50

suikerontharing

Suikeren wenkbrauwen  14,00
Suikeren bovenlip  10,00
Suikeren kin  11,00
Suikeren bovenlip en kin  15,50
Suikeren wangen  11,00
Suikeren hals  11,00

verven

Wimpers  9,00
Verven wimpers en oogmasker  13,50
Verven wenkbrauwen  8,00
Verven wenkbrauwen en wimpers  14,50