FAQ items aan het laden...

Doctor babor behandelingen

Healthy Glowing Treatment (NIEUW)

Veganistisch, zuiver, verzorgend met een natuurlijke glow.

± 90 minuten 83,-

Collagen Booster Treatment

Voor een huid met rimpels en verlies aan elasticiteit, verhoging van elsticiteit en soepelheid van de huid. (exclusief epileren, suikeren en uitreinigen).

± 85 minuten 101,-

Ultimate vitamin A16 detox treatment

Voor elke belaste huid met tekenen van milieu invloeden, zoals pigmentvlekken en het verlies van elasticiteit, en een onregelmatige huidstructuur met grove poriën. Vitamine A activeert het huidvernieuwingsproces en laat de huid er gelijkmatiger uitzien (exclusief epileren, suikeren en uitreinigen).

± 75 minuten 101,-

Repair cellular treatment (voor ieder huidtype)

Werkt herstellend, verstevigend en zeer geschikt voor vermoeide huiden. Zeer geschikt voor en na chirurgische ingrepen en bij genezing na acne(littekens) (exclusief epileren, suikeren en uitreinigen).

± 75 minuten  89,-

Anti couperose treatment

Reductie van zichtbare vaten aan de oppervlakte, reductie van roodkleuringen en afschilfering, geeft een zichtbare herstelde en gelijkmatige teint. (exclusief epileren, suikeren en uitreinigen).

± 70 minuten 89,-

Ultimate vitamin C treatment

Deze behandeling is een ware oppepper voor uw huid. Vermoeidheid en een vale teint zijn verleden tijd, het zorgt voor een optimale versteviging. Vitamine C beschermt en stimuleert de collageenstructuur, zwakt hyperpigmentatie af en beschermt tegen milieu beschadigingen (exclusief epileren, suikeren en uitreinigen).

± 60 minuten 83,50

Neuro sensitive treatment

Behandeling voor de extreem droge, schilferige, jeukende en gevoelige huid. Voor dit huidtype is het noodzakelijk om eerst een start behandeling uit te voeren die de overtollige schilferlaag afbreekt en de aanwezige hoorncellen verwijderd. Na de eerste behandeling kunnen vervolgbehandelingen worden uitgevoerd voor het opbouwen van de beschermingsmantel van de huid en het normaliseren van de afschilfering (exclusief epileren, suikeren en uitreinigen).

± 60 minuten 74,50

Ontdek doctor babor

Laat u zich meevoeren op ontdekkingsreis door een wereld van schoonheid en welbehagen. Bij Puro face & body vindt u fantastische mogelijkheden om u en uw huid buitengewoon te verwennen met perfecte verzorging